To strengthen liaison with the public, the Sustainable Lantau Office (SLO) of the Civil Engineering and Development Department has set up the Tung Chung Community Liaison Centre (CLC) at 13 Tung Chung Waterfront Road, Tung Chung. The CLC was constructed through renovation and modification of an unused site office. Its architectural design is in harmony with the adjoining Tung Chung waterfront promenade.

Visitors can know more about the development projects and conservation works/initiatives of SLO as well as the nature, culture and history in Lantau, through various interactive exhibits and models. Apart from allowing the public to visit, some areas inside the CLC will be open for non-governmental organizations and schools to use, by reservation, for organizing activities / events, so as to share the space for public enjoyment.

Address: 13 Tung Chung Waterfront Road, Tung Chung

Community Liaison Centre

is open to public for application of guided visits.

Atrium and Meeting Room

is open to schools or NGOs for organizing events.